Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Assassin's Creed

                                                    ASSASSIN'S CREED
Τον δωδέκατο αιώνα μετά τις σταυροφορίες στην Ιερουσαλήμ μια ομάδα ανήλθε στην εξουσία θέλοντας να προστατέψουν τους Άγιους τόπους!
Αυτή η ομάδα (ιεροτελεστία) ονομάζετε Assassin's!                                                                                  

Τον 21 πρώτο αιώνα ένας απόγονος του Altair Ibn LaAhad ονόματι Desmon Miles (barman) απαγάγετε από μια εταιρία Industries Abstergo για να τον κάνουν γενετικά την μνήμη ένα (flashback).
Έχοντας πρόβλημα λίγο στην προσαρμογή του μηχανήματος ο Desmon καταφέρνει να να ξαναζήσει τα κατορθώματα και όλα αυτά που έζησε ο Altair!
Ο Altair μετά από οδηγίες του μέντορα του (επικεφαλής του Τάγματος) να γυρίσει την Ιερουσαλήμ και την Δαμασκό για να εκπληρώσει κάπες δολοφονίες,έτσι ο Altair λαμβάνει από ένα άλλο μέλος Αδελφότητας που ονομάζετε Ραφίκ την βοήθεια του.Μετά από διάφορες αποστολές που του δίνετε να πάει να κλέψει πληροφορίες από πληροφοριοδότες με σημαντικές πληροφορίες για να εκπληρώσει την δολοφονία που του δόθηκε.
Καταφέρνοντας να τις συλλέξει γυρίζει πίσω στο Masyaf για να λάβει νέα όπλα και νέες αποστολές καινούργιων στόχων.
Ο Altair μετά από λάθος δικό του σκοτώνετε ο αδερφό στου και τραυματίζετε η Malik και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Τάγμα να τον θεωρήσει αρχάριο μα του δίνετε μια δεύτερη ευκτήρια να φέρει την ειρήνη μεταξύ Σαρακηνών και σταυροφόρων σκοτώνοντας κόπια άτομα που του δόθηκαν έχοντας ως αποτέλεσμα ο Altair να να μάθει κάπια μυστικά που θα του εμφανίσουν ένα ολόγραμμα με όλων τον κόσμο που θα ξεκλειδώσουν κάπια άλλα μυστικά που ίσως έχουν αρνητική επίδραση πάνω στον Desmon!                       
  

1 σχόλιο:

  1. συγγνώμη για καπια μικρά απρόσεκτα λάθη δεν πρόσεχα πολύ γιατί έπρεπε να θυμηθώ και όλο το game από την αρχή και αν έχετε παράπονα η δικέ σας άποψης στο θέμα των comics games movies ευχαρίστως να τις ακουσουμαι και τα παράπονα σας και να τα δημοσιεύσουμε(αυτοί που θέλετε να τα δημοσιεύσετε) ευχαριστούμαι πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή