Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Marvel Now! Reviews #1

Και έτσι ξεκινάει η νέα στήλη του blog! Κριτικές σε Marvel Comics! Πάμε πρώτα στο relaunch του Secret Avengers που έγινε με το Marvel Now!


Μετά το καταπλυκτικό run του Brubaker έρχεται ο Spencer να μας πει τις ιστορίες των Secret Avengers.Mόνο που τώρα η ομάδα έχει αλλάξει, δηλαδή είναι πιο μυστική,την φτιάχνει η Shield,έχουμε τον πράκτορα Phil Coulson απο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel,τον γιο του Nick Fury,τον Hawkeye και την Black Widow!
Στίς πρώτες σελίδες  βλέπουμε να πιάνουν αιχμάλωτο τον Hawkeye στην Βουδαπέστη και έπειτα τον αλυσοδένουν  και τον ανακρίνουν. Τα κλασσικά δηλαδή...
Έπειτα βλέπουμε   πώς ο Phil Coulson έκανε την ομάδα,για ποιον λόγο πήγαν στην Βουδαπέστη,τι ψάχνουν και φτάνουμε στο παρόν όπου η Black Widow σώζει τον Hawkeye...πιο κλισέ δεν γίνεται! Ας ελπίσουμε τα επόμενα τεύχη να σώσουν την κατάσταση γιατί η ομάδα έχει καλούς χαρακτήρες και καινούριους!

Uncanny X-Men #1 και  ξεκινάει η επανάσταση του Cyclops! Μέτα τον πόλεμο Αvengers vs. X-Men ο  Cyclops φυλακίστηκε,αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο τελικά και απόδρασε  με την βοήθεια τον x-φίλων του! Ξεκίνησε και επανάσταση! Βρήκε και μυστική βάση εκεί που ήταν το X-Weapon και σιγά μην ψάξει εκεί το γατάκι ο Wolverine! Στην μυστική βάση εκπαιδεύει νέους μεταλλαγμένους  και τούς παίρνει με το μέρος του να πολεμήσουν! Μέτα τα πρώτα και φανταστικά τεύχη που γράψε ο Bendis στο All New X-men τώρα επιδιώκει το ίδιο! και τα καταφέρνει μια χάρα! Στις σελίδες βλέπουμε ένα πλύθος ανθρώπων να διαδηλώνει υπερ του Cyclops και βλέπουμε και την ομάδα του Cyclops να πολεμάει Sentinels! Μια χαρά  είναι και φαίνεται οτι ο Bendis γράφει καλά και στους X-Men! Τώρα για το σχέδιο είναι ικανοποιητικό,τι να κάνουμε ; ο Bachalo είναι σ'αρέσει ή δεν σ'σαρέσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου